Over JNB
JNB is een adviesbureau bestaande uit:
• Jos Nij Bijvank:
Academisch geschoolde opleidingskundige, hbo-geschoold bouwtechnicus en bedrijfskundige. Hij beschikt over een ruime ervaring in de (opleidingskundige kant van de) bouwwereld, met extra aandacht voor de duurzaamheidsthema’s in deze sectoren, en aanverwante sectoren en het MBO- en HBO-onderwijsveld. Jos Nij Bijvank is de oprichter van het bureau JNB.

• Marjo van Gennip:
Hbo-geschoold bouwtechnicus en onderwijskundige. Gecertificeerd personal coach, ruime ervaring in bouwwereld, aanverwante sectoren en het Mbo- en Hbo-onderwijsveld. Daarnaast heeft ze op verschillende terreinen ervaring in duurzame ontwikkelingen.
JNB werkt frequent samen met andere adviesbureau’s die aanvullende expertise hebben om bij specialistische onderdelen van complexe opdrachten JNB te ondersteunen.

Elke vraag en elk project is maatwerk

Werkwijze

JNB is een adviesbureau dat samen met de opdrachtgever helder krijgt welke vraag er ligt en hier gezamenlijk de juiste aanpak voor kiest. Wij leggen daarbij de nadruk op praktisch toepasbare en meetbare en duurzame oplossingen. Tijdens de uitvoering van projecten houden wij u nauwgezet op de hoogte van de voortgang en zullen effectief met u communiceren. Elke vraag en elk project is maatwerk. We hebben geen standaard product. Door de ruime ervaring en expertise op het gebied van duurzaam leren en ontwikkelen binnen (onderwijs)organisaties en van personen kan JNB gemakkelijk inspelen op de vragen in uw organisatie.